03 augusts, 2010

This was the most exciting work day so far!

Goodie, goodie!
 http://www.britasia.tv/

Tātad šī ir vieta, kur es šobrīd darbojos savas Erasmus prakses ietvaros! Pienākumos ietilpst producenta darbs, kas ietver informācijas meklēšanu, zvanīšanos, e-pastu sūtīšanu un bosa vēstuļu nogādāšanu pareizajam adresātam, kā arī ņemšanās ap kamerām, statīviem, gaismām un indiešu zvaigznēm.. jā, zvaigznēm! :D

Tā kā vakar nācās atvadīties no Marias Rosas (superīgu spāņu matu cirtu īpašnieces) un šīs atvadas bez ierunām notika mūsu jau iecienītajā regeja bārā, tad šorīt bija dikten grūti pamosties. Kad pēc garāka snaudiena beidzot saņēmos izlīst no migas, uz brīdi šķita, ka nāksies krietni pasteigties.. bet zinot indiešu laika izjūtu, kas atbilst vienādojumam "norunātais laiks + ~1-2h = reālais laiks", tad satraukumam nebija/nav/nebūs pamata.
Man ir paveicies ar to, ka darba diena parasti ir no 10am-5pm un sestdienas, svētdienas kā ierasts ir brīvdienas. Savukārt tiem, kas strādā iekš Sikh Channel (garš stāsts, bet šīs divas televīzijas gan fiziski, gan garīgi ir saistītas :D ), darba laiks ir dikti, dikti fleksibls un nenoteikts, protams, no vadītāju puses.
No rīta parasti cenšos sevi pozitīvi noskaņot, jo, lai arī šeit esmu tikai neilgu laiku, tomēr ik pa brīdim jau uznāk lielais ilgojiens pēc dažiem ļoti special indivīdiem LV! 
Ar smaidu uz lūpām, dodos uz darbu cauri burvīgam parkam, ja kāds patiešām spēcīgs saules stars pacenties izlīst cauri biezajai UK mākoņkārtai, tad jau rodas sajūta, ka diena būs lieliska un izdevusies! :) 
Šodien bija vairāki šādi uzvarētāji - saules stari.. un ne par velti!
Savā šķiet tikai otrajā darba dienā pacentos nošokēt savu bosu Vijay ar to, ka bez lielas piepūles sadabūju rokā britu-indiešu zvaigzni - Karun Chandhok http://www.karunchandhok.com/KC/
Un tieši šodien bija laiks braukt uz Silverstone http://en.wikipedia.org/wiki/Silverstone_Circuit, kur bija paredzēta intervija ar Karun. Kopā ar operatoru Oļegu (par viņu drīzumā būs vēl vesels atsevišķs ieraksts :) coming soon) un vēl vienu praktikantu Milanu no Slovākijas devāmies nepilnu 2h garā ceļā. jau iebraucot Silverstone milzīgajā teritorijā nereti varēja manīt Lamborghini, Ferrari, Porsche utt. automobiļus.. gluži kā no žurnāliem. Sāka sarosīties mana zinātkāre - vai tad nu kādu "dzīvu" formulu ar ieraudzīs?! Bet ilgi nebija jāgaida, jo, kad bijām uzstādījuši kameras, gaismas and other stuff, kā uz burvju mājienu trasē sāka izbraukt dažnedažādas formulas un citas autosacīkšu mašīnas - vecas, jaunas, dažādu modeļu. Skats bija vienkārši fantastisks! :) 

Apmēram šāds - 
Un ticiet man intervija ar Karun uz šāda fona izskatījās lieliski! 
Šķiet, ka šī notikuma dēļ būšu apgarota vēl ilgi. 
Varbūt vajadzētu vēl kādu F1 reisu noskatīties.. tā teikt, lai pilns komplekts! :)
+ Karun Chandhok intervijā stāstītais tika uztverts ar patiesu interesi. Viņš pilnīgi izstaroja draudzīgumu, labestību un tādu kā draiskulību.. protams, attiecībā uz F1 :D
Fascinēja viņa atbildes, ka "ja esi braucis ar F1, tad road cars, lai arī tas būtu Poršs vai kāda cita ekskluzīva mašīna, vairs nekad neliksies "interesantas"!" (Viņš uz interviju atbrauca ar pasātu :D) Un, lai pēc iespējas ātrāk nokļūtu mājās, viņš izmantos jebkādu transporta līdzekli vai kompāniju.. kaut vai easyjet ekonomisko klasi!
Ar šo viņš būs iekarojis manu mīļāko F1 braucēju topa virsotni.

Tā lūk.. lieliska pieredze un iespaidi! 
Cheers, man! :)

1 komentārs: